El mitin popular al Parc de Sa Riera.

La tarda nit primaveral a la llum de la lluna plena, a l’auditori a l’aire lliure del Parc de Sa Riera, ha estat un bon enmarcament  perquè els candidats populars resumissin el nucli dels programes que duen a la cita electoral del proper diumenge.

Encetà l’acte el president de la territorial de Palma, José Mª Rodríguez, després els candidats Mateu Isern, seguit de Maria Salom i, abans de cloure el president del PP, José Ramón Bauzà, va prendre la paraula Mariano Rajoy.

Ha estat, el d’avui, dels millors discursos que li he sentit al president popular. Equilibrat, amb continguts sòlids, propostes engrescadores i sense més referències a la política del Zapatero que les imprescindibles, per a explicar ¿com es pot arribar tan lluny en el desastre? quan tothom arreu d’Europa ja estava prenent decisions per remontar la crisi. Sens dubte, Mariano Rajoy serà president del govern l’any que ve, i amb un discurs com d’aquesta nit, hauria guanyat al 2008.

José Ramón ha estat fidel al seu estil, directe i coloquial, aixecant esperances quan ha afirmat que ja s’estan preparant lleis encaminades a estimular l’economia , d ‘ajuts a la petit i mitjà empresari, als autònoms tot perquè els efectes de la seva arribada al Consolat de Mar siguin immediats, sense temps que predre.

Mateu Isern y Maria salom, estan a l’altura els seus discursos esclaridors i compromesos, no deixant dubtes sobre les seves conviccions, i hi ha motius per creure que serà així, de que podem implementar mesures per reprendre l’activitat productiva, des de polítiques d’austeritat i control dels doblers, però també d’inversions en allò que redunda directament en el benestar, apostar perquè Mallorca, Palma siguin destinacions turístiques d’èxit els 365 dies de l’any, proporcionant llocs de feina, i l’aposta per l’educació, la despesa social.

Pel que fa al Consell, racionalitzar les competències dels ajuntaments, als qui haurà de dotar en recursos adequadament. Una frase important, l’empresari, el ciutadà té dret a que l’administració  doni respostes, ràpida i ajustada a dret, i que l’administració no pot esser morosa respecte els deutes  que contrau amb les empreses subministardores.

El dia 22, haurà un canvi de govern però aquest s’haurà de guanyar amb una participació massiva dels votants populars, ningú es pot relaxar, foren les darreres paraules de Bauzà.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s