Esbucar Corea.

Mateu Isern diu que tomarà Corea en lloc de l’opció conservadora, de Calvo, de rehabilitar; uns blocs que tanmateix no tenen els estàndards de qualitat d’avui.  

Felicitats, Mateu, per la valentía de posar-te al cap davant del sentit comú. Hi ha que dir els que es pensa, el que creim molts ciutadans, malgrat vagi en contre de les modes que  imperen avui entre els arquitetes, de no tomar res i protegir tota  cosa, per lletga i insalobre que sigui.

M’enrecord de quan el primer govern Fageda fa escometre, per iniciativa crec de Sebastià Serra, de remodelar la Gerrerria. N’hi va haver de crítiques, que volien conservar tot el traçat antic rehabilitant quasi absolutamente tot, esperant que la dinàmica del mercat ho arreglàs EN QUANTS ANYS?

Fou un encert la decisió que es va prendre. Ara amb Corea,  als espais disponibles poden construir-se un bon grapat de vivendes, i em semblaria molt adient fossin vivendes socials, edificacions de més altura per poder compensar una àmplia zona verda i equipaments. Cal una remodelació, també, del pla d’equipaments i serveis de la zona, el Centre de Salut,… 

Compromisos de concrets que suposa millorar les barriades i comprometre esforços perquè la inversió tormni a dinamitzar l’economia i crear llocs de treball.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s