COMUNICACIONS AÈRIES

Diu el Ministeri que no es veu en cor de poder establit un sistema per abaratir el transport aèri a les Baleares.
Malament. Com s’ha dit des de fa anys les Illes som suministradors nets de recursos a l’Estat; no tenim AVE, que és en l’únic que l’Estat esta disposats a gastar doblers, i tenim els costos d’insularitat, encareix les importacions i fa que les nostres exportacions tengin el sobrecost del transport.
LES LINIES AÈRIES, s’aprofitan de la seva situació de privilegi, perquè pacte preus i juguen amb els descomptes de residents per finançar-se, en lloc d’abaratir el billet.
Vejam, quan els bancs donaven facilitats de crèdit, el porpietaris del sòl i els promotors (que no són els constructors) davant la facilitat en què es deixaven els doblers a qui volia una vivenda, varen enquerir el preu. ¡Total, que s’endeutin un parell d’anys més!
Tornant al món aeri, els preus de cost dels viatges no tenen res a veure, en el nostre cas, amb el preu que es fixa. Per les companyies Les Illes són un negoci, no per la demanda que hi és, sinó per aquesta enginyeria de sobrecost.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s