Gentelmans

Certament, l’elegància en el sentit del tracte en les relacions, lo del vestir també però ara parlam de saber comportar-nos, és important, però ningú em negarà que el més important és saber fer les coses que s’han de fer i voler fer-les.
De talantes i bones intencions, n’estan les cues plenes.
El nou equip popular sap fer les coses i també el talant i l’estil per arribar a acords, perquè saber fer les coses és, sobretot, saber que totes les parts estirin en la mateixa direcció: la recuperació de la nostra economia i el progrés del nostre benestar social.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s